Klapvognen er et vigtigt produkt til nybagte forældre. Men det kan være et mareridt at finde hoved og hale i branchen, de mange mærker og ikke mindst de utallige produkter.

Vi har samlet et par gode råd, her i denne klapvogn test, så du kan komme helskindet igennem processen, og ende ud med den bedste klapvogn til dine behov; for ja, hvilken klapvogn der kan anbefales, varierer alt efter dine krav og dine behov.

Men én ting er sikkert. Nemlig at en klapvogn er vigtig at have, hvis man er nybagte forældre. Der er ingen smutvej; det handler om research, hårdt arbejde og informationssøgning.

Med denne guide får du god nogle helt konkrete tips til, hvordan du bedst muligt laver din informationssøgning, og hvilke ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med at købe klapvogne.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Kalecheklapvogn 4ME Bergen

Skal du bruge en klapvogn, som ikke fylder for meget, er denne klapvogn fra 4ME Bergen er godt bud.

Med dæk, der både kan dreje og låse, 5 punktsele og ryglæn, der kan justeres får du med denne klapvogn en god grundpakke. Du kan være sikker på at dit barn sidder godt og selve vognen køre fint og har affjedring på alle hjul.

Dejlig rejseklapvogn

Der er også detaljer, som for eksempel om kalechen med skygge, soltag og airfill stof i sædet som gør klapvognen særlig rar at bruge, når temperaturerne stiger eller hvis man skal på ferie. Og når nu klapvognen også er nem at klappe sammen og har håndtag, som man kan bære den i, gør det den til en rigtig god rejseklapvogn til sommerferier i udlandet.

Under vognen er der også god plads til at opbevare ting på turen, hvilket er rigtig praktisk når man hele tiden befinder sig på en lille rejse med sit barn og har brug for både skiftegrej og måske lidt underholdning eller mad.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Britax B-Agile klapvogn

Vil du gøre det let for dig selv at komme rundt med dit barn, er klapvognen fra Britax B-Agile et fornuftigt valg. Her får du en letvægtsklapvogn med aluminiumsstel, som er utrolig nem at klappe sammen, så du let kan transportere den i bil.

Fra nyfødt til fire år

Vognen kan bruges fra barnet er helt lille, da den både har 5-punkt-sele med justerbare seler og samtidig kan lægges helt ned. Og du kan fortsætte med at bruge klapvognen til barnet er omkring 4 år eller vejer 15 kilo.

Hjul der drejer, låser og ikke punkterer

Britax B-Agile klapvogn har flere fordele at byde på i form af forhjul, der både kan dreje og låse, så du er sikker på at vognen bliver stående. Alle dæk er i øvrigt punkterfrie. Derudover er der god plads til opbevaring og indkøb i det medfølgende indkøbsnet og i den lomme, som er i kalechen.

Alt i alt får du med denne klapvogn en god køreoplevelse og en utrolig nem arbejdsproces, hver gang vognen skal klappes sammen og pakkes ud.

5 Tips til valg af klapvogn

Som du nok allerede kan se så findes der rigtig mange forskellige klapvogne på markedet og det kan være rigtig svært at finde ud af hvad man skal vælge. Derfor giver vi dig som en lille ekstra bonus nogle gode tips med på vejen.

Drejehjul har sine fordele

Det giver dig flere muligheder for fri kørsel med klapvognen, hvis hjulene kan dreje. Det kan de ikke på alle klapvogne, men det er en stor fordel, hvis du køber en klapvogn, hvor de kan. Du vil for alvor have gavn af drejehjul i bybilledet, hvor det er en stor fordel, at kunne dreje klapvognen frit og efter behov.

Ha’ i mente at børn vokser

De vokser med sådan hast, at du hurtigt kan stå uden klapvogn, fordi de er blevet for store til den. Det er derfor vigtigt, at du inden du køber en klapvogn, har tænkt på pladsen. Der skal være god plads til barnet, og til at det vokser. En klapvogn er en langsigtet investering, og det er derfor en fordel, hvis den kan holde nogle år, så du ikke skal købe en ny hver anden måned.

En lille klapvogn er ikke en fordel

De er nemmere at have med, transportere og have med at gøre. Dog skal du finde en balance, så den ikke bliver for lille, ej heller for stor. Der skal være plads til, at barnet kan vokse, så du ikke skal købe nye klapvogne hele tiden. Det er en smagssag, hvor stor din klapvogn skal være. Det handler om at finde den perfekte balance.

Køb aldrig klapvognen for billigt

Mange vælger at købe det billigste af det billige, for at spare hvor det er muligt. Men det vil du hurtigt fortryde. De billigste klapvogne holder ikke længe. De får let diverse skader, hvilket medfører, at de ikke virker optimalt.

Derfor bør du betale lidt ekstra for en ordentlig klapvogn, som kan holde til hverdagens strabadser. Prioriter anderledes, og spar på andre produkter end lige netop klapvognen, som du med fordel bør betale lidt ekstra for, så du får et ordentligt produkt, som du ikke skal udskifte med det samme.

Vurder dit reelle behov

Skal du bruge klapvognen i bybilledet eller i skoven, skal den kunne være i bilen osv. Det er vigtigt, at klapvognen lever op til dine behov. Vurder samtidig, om det kunne være praktisk med en kurv på klapvognen, når du eventuelt handle dagligvarer. Det er en smart bonus på en klapvogn, som mange forældre anvender oftere og oftere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Baby jogger, City Elite klapvogn(Testvinder)

Baby Jogger City Elite Single klapvogn i sort.Har du planer om at tage dit barn en tur med i terrænet, kan du med fordel overveje at investere i denne Baby jogger, City Elite klapvogn.

De tre store punkterfrie 12” hjul gør nemlig denne klapvogn særlig velegnet til både skovtur, grusvej, brosten og andet svært fremkommeligt underlag.

Selvom den er specielt god til ture på ujævnt underlag, gør det bestemt ikke klapvognen dårligere til ture på jævnt underlag, som f.eks almindeligt fortov. Det er en fornøjelse at bruge denne klapvogn på alle slags underlag.

’Quick’ fold teknologi

Udover de stærke dæk, som også har støddæmpere og kan låses, er der flere elementer i denne model, der er værd at fremhæve. Det gælder blandt andet den integrerede ’Quick fold’ teknologi, som gør det muligt at klappe vognen sammen i en enkelt bevægelse.

Gør gåturen rar for alle

Der er god plads til både opbevaring og indkøb i undervognen og håndtaget er behageligt at holde ved.

Vil du gøre gåturene rare for både dig og dit barn, kommer du således langt med denne Baby jogger, City Elite klapvogn, som kan bruges fra barnet er ca. ½ år til det er fire år gammelt.

Alle disse ting gør at vi har kåret den som vinderen af vores klapvogn test.

 

 

City Mini Baby Jogger

City Mini Baby JoggerSuper praktisk og let klapvogn, der kan nærmest alt.

Et utal af smarte funktioner

Der er bestemt ikke sparet på hverken detaljer eller komfort i denne smarte klapvogn.

Selve barnesædet og forgaflen er godt affjedret, så barnet ikke får stød, når du kører klapvognen hen over ujævne underlag. Desuden kan rygstykket lægges tilbage, hvis den lille pludselig skulle blive træt og have brug for en lur.

Kalechen kan slås op, så den giver barnet skygge og ro. Der er syet to store stoflemmer ind i den, så du har mulighed for at kigge ned til dit barn uden at skulle slå kalechen sammen igen.

Lige til at pakke sammen og tage med

City Mini Baby Jogger er let at have med på farten, da den kun vejer 9 kg. Den kan let klappes sammen blot ved at løfte op i sædet – faktisk har den vundet flere priser for lige netop den detalje.

Høj sikkerhed

En 5-punktssele med skulderpuder passer godt på at barnet ikke falder ud af klapvognen, når I er på farten.

Hjulene er 8” og punkterfrie – skulle der alligevel ske noget med dem, er de lette at afmontere og skifte. Det er både monteret en parkeringsbremse på baghjulene og en lille hjullås på næsehjulet.

City Mini Baby Jogger kan bruges af børn op til 22 kilo.

 

 

 

Chicco echo paraplyklapvogn

En paraplyklapvogn er særlig velegnet til ture, hvor man skal rejse med vognen klappet sammen, fordi den ikke fylder så meget.

Alligevel tilbyder den de vigtigste funktioner, hvilket også er tilfældet for denne model fra Chicco echo paraplyklapvogn.

Kan bruges op til 22 kilo

Med denne paraplyklapvogn får du såvel en stabil klapvogn med hjul, der kan drejes og låses, og med mulighed for både at justere sele og ryglæn i fire positioner.

Derudover kan denne klapvogn som den eneste på markedet bruges til helt spæde børn, fordi ryglænet kan lægges helt ned, og op til hele 22 kilo. Derfor er der altså mulighed for at kunne bruge denne vogn i rigtig mange år og til mange anledninger.

Håndtag til at bære vognen i

En anden fordel ved netop denne vogn er, at der er et håndtag, som du kan bære vognen i, når den er foldet sammen. Skal du bruge en klapvogn til rejsebehov eller til at have med i bilen, er dette et rigtig godt bud, som varer i mange år frem.

Denne side er anmeldt af: Torben A. Jessen 10/10

testserver3.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.

Find mere information

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com