En fast del af det at være barn i Danmark er, at være aktiv og røre sig. Det begynder allerede i de tidlige år og tager for alvor fart i børnehaven, hvor der er et stadig voksende fokus på udendørs aktiviteter. 

For at få den bedst mulige oplevelse i børnehaverne er det vigtigt, at have det rigtige overtøj. Med det rigtige overtøj får kroppen en høj fleksibilitet, hvorfor der ikke sættes nogle begrænsninger for dit barns bevægelser under udendørs aktiviteter.

Du læser måske denne artikel fordi dit barn skal have sin første flyverdragt. Det kan virke uoverskueligt med alle de forskellige modeller, som internettet byder på. Fortvivl ej, i denne flyverdragt test gennemgår vi de bedste og mest populære flyverdragter på markedet lige nu.

Med andre ord, hvis du blot følger denne flyverdragt test, vil du blive klædt godt på til at købe en perfekt flyverdragt til dit barn. På den måde kan du sikre, at dit barn får de bedst mulige udendørs oplevelser. I vores flyverdragt test herunder, kan du læse en kort beskrivelse af de flyverdragter, som vi anbefaler.

Hummel flyverdragt i højkvalitet og flot design

hummel-flyverdragtDanske Hummel er anerkendt for deres høje kvalitet og som et brand, der altid har fingeren på pulsen.

Dette kommer bestemt også til kende i denne Hummel flyverdragt, som har et super moderne, minimalistisk og naturligt udtryk.

Flyverdragten er fremstillet i et vandtæt og varmt materiale, hvorfor den egner sig til selv de koldeste og mest rå dage det danske vinter- og efterårsvejr kan byde på.

Med andre ord skal du ikke bekymre dig om, at dit barn bliver gennemblødt eller kommer til at fryse.

Dette er blandt andet en af årsagerne til, at denne model er den bedst sælgende flyverdragt hos Sportmaster i 2019.

Detaljer om denne Hummel flyverdragt:

 • Vandtæt
 • Gennemgående lynlås
 • Har reflekser på bagsiden
 • Hætten kan tages af
 • Har indvendig fleece materiale
 • 100% polyester

Endeligt kan denne flyverdragt kan fås i en række forskellige størrelser, der varierer fra 4 år til 10 år. Af denne årsag kan dit barn med sikkerhed få glæde af denne Hummel flyverdragt, om det er i børnehaven eller de tidlige år i skolen.

Hos Sportmaster er der løbende gode tilbud og der bliver regelmæssigt tilføjet nye flyverdragter i deres sortiment.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Wheat flyverdragt til piger – 100% vandtæt og vindtæt

Wheat Flyverdragt - Nickie

Skal din pige have en lækker og flot flyverdragt, der kan holde hende varm gennem hele vinteren og som samtidig sidder godt på kroppen og er nem at tumle rundt i?

I så fald er denne flyverdragt fra det danske mærke, Wheat, et ideelt bud.

Modellen hedder Nickie og er perfekt til de kolde, blæsende og regnfulde dage. Flyverdragten er lavet af 100% polyester, hvorfor den både er vandtæt og vindtæt.

Materialet er PFC fri, fluorfri og er i øvrigt OEKO-TEX 100 certificeret.

Vi har valgt at inddrage netop denne model i vores flyverdragt test på baggrund af flere faktorer. Først og fremmest besidder flyverdragten et virkelig lækkert og flot design, der kan fås i rosa og mørkeblåt.

Dernæst er flyverdragtens funktionalitet fanstatisk, hvilket er blevet bevist i form af en test der viser, at denne flyverdragt er funktionel helt ned til minus 30 grader.

Detaljer om denne Wheat flyverdragt:

 • Vandtæt
 • Pelskrave
 • Har reflekser
 • Har YKK lynlås
 • OEKO-TEX 100 certificeret
 • 100% polyester

Denne flyverdragt er i øjeblikket tilgængelig i en række forskellige størrelser. Både i rosa og mørkeblå.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Reima flyverdragt – sej flyverdragt til drenge

reima-snowy-flyverdragt-drengeDen næste model i vores flyverdragt test er denne enormt populære flyverdragt fra Reima. Reima er kendt for deres utrolig høje kvalitet og deres slidstærke overtøj.

Denne flyverdragt hedder Snowy og kan med garanti sørge for, at din dreng får en flyverdragt med et sejt udtryk.

En af de vigtigste ting ved en flyverdragt er selvfølgelig, at den skal holde dit barn varmt og sørge for, at der hverken kommer vind eller vand ind. Dette lever Snowy bestemt op til da flyverdragten er fremstillet af vandafvisende og varmt materiale.

En test foretaget af Reima viser i øvrigt, at denne flyverdragt egner sig til hele minus 20 grader.

Derudover er det væsentligt at en flyverdragt har reflekser. Denne flyverdragt har en masse reflekser, der sikrer at dit barn lyser op i den mørke danske vinter. Reflekserne sidder både foran og bagpå flyverdragten.

Endvidere har Snowy 2 lommer, der sidder på hver sin side af flyverdragten. Lommerne har gode lynlåse, der sikrer lommernes indhold, ikke ryger ud.

Detaljer om denne Reima flyverdragt:

 • Åndbar
 • Vandtæt
 • Utrolig slidstærk
 • Hætten er aftagelig
 • Masser af reflekser

Endeligt kan denne model også fås i pink til piger. Begge farver, blå og pink, kan fås i en række af forskellige størrelser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mikk-Line flyverdragt – rød flyverdragt med høj funktionalitet

mikkline-roed-flyverdragtDen næste model i vores flyverdragt test er denne søde flyverdragt fra Mikk-Line.

Modellen er designet i Danmark og har en flot bordeaux rød farve, der giver flyverdragten et moderne og flot udseende.

Flyverdragten er utrolig varm og er lavet af 100% polyester i en stærk vævning. Den stærke vævning gør, at flyverdragten har en super kraftig slidstyrke, og kan klare en masse udendørs leg uden at gå i stykker.

Derudover er flyverdragten super åndbar, hvorfor dit barn undgår at opleve en masse sved iført dragten.

Endvidere har flyverdragten 2 skrålommer, én på hver side, der er lavet med kraftige og slidstærke YKK lynlåse. Lynlåsene på lommerne og foran har reflekser, som lyser dit barn op i den mørke vinter. Der er ligeledes reflekser på flyverdragtens højre ben.

Detaljer om denne Mikk-Line flyverdragt:

 • Vandtæt
 • Åndbar
 • Har fodstropper
 • Hætten kan tages af
 • 100% polyester

Denne model kan i øvrigt fås i en række forskellige størrelser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mikk-Line flyverdragt – elegant flyverdragt til børn

mikkline-blaa-flyverdragtVi fortsætter i vores flyverdragt test, hvor vi slap. Den næste flyverdragt er endnu en model fra Mikk-Line.

Denne flyverdragt er inddraget af flere årsager, herunder det flotte design, de mange egenskaber og ikke mindst den høje funktionalitet.

Et kig på designet giver en klar fornemmelse af, at der er gennemtænkt og planlagt nøje overvejelser i det elegante design, der trækker paralleller til det, som vi er bedst til herhjemme – minimalistisk og elegant design.

Endvidere besidder denne model en masse egenskaber, der gør den til en fantastisk flyverdragt. Flyverdragten er blandt andet vandtæt og super åndbar, hvilket gør det muligt for dit barn, at lege under alle vejrforhold.

Hertil er der monteret reflekser på såvel lynlåse som højre ben.

Detaljer om denne Reima flyverdragt:

 • Vandtæt
 • Meget åndbar
 • Fodstropper
 • Elastik ved ankler og håndled
 • 100% polyester

Endeligt kan denne Mikk-Line flyverdragt fås i flere forskellige størrelser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Reima flyverdragt – sød flyverdragt til piger

reima-oulu-flyverdragtDet er endnu en gang blevet tid til en flyverdragt til piger fra finske Reima. Årsagen til vi vælger at inddrage endnu en model fra Reima i vores flyverdragt test skyldes hovedsageligt, at Reima producerer flyverdragter i enestående kvalitet, der ligeledes er enormt slidstærke.

Modellen hedder Oulu, og er opkaldt efter en finsk by. Designet er rigtig sødt og er dekoreret med orkideer, der giver flyverdragten et frisk pust. Hertil har flyverdragten en aftagelig pelskrave, som tilfører ekstra varme rundt barnets hals og nakke.

Flyverdragten er 100% vandtæt og har fået ekstra forstærkninger på både bagdel, knæ og bagender. Forstærkninger gør at flyverdragten kan tåle ekstra hård behandling i form af udendørs aktiviteter.

Du skal derfor ikke bekymre dig for, at flyverdragten kun kan holde en enkelt sæson – der er masser af sæsoner i Reima flyverdragter!

Detaljer om denne Reima flyverdragt:

 • Vandtæt
 • Åndbar
 • 2 lynlåslommer
 • Ekstra slidstærke forstærkninger
 • 100% polyester.

Denne Reima flyverdragt kan fås i mange forskellige størrelser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hummel flyverdragt – højkvalitets flyverdragt

hummel-petra-snow-flyverdragtHummel har virkelig formået, at sætte sit præg på markedet for børnetøj – og med god grund!

Ved køb af en Hummel flyverdragt er man ikke i tvivl om, at det er et højkvalitetsprodukt man modtager. Af denne årsag, har vi valgt at inddrage Hummels ”Petra Snowsuit” i vores flyverdragt test.

Denne model er yderst vandtæt og samtidig super åndbar. Dette er en god kombination fordi dit barn undgår, at få svedeture under udendørs aktiviteter. Derudover har flyverdragten en gennemgående lynlås, der gør det nemt og bekvemmeligt for dit barn, at komme ind og ud af flyverdragten.

Endvidere har flyverdragten reflekser på flyverdragtens front, bagside og på lynlåsen. Det gør at dit barn bliver lyst op såfremt barnet er ude og lege i gråt vejr eller om aftenen.

Endeligt er det vigtigt at påpege, at denne flyverdragt kan fås i størrelser fra 4 år til 10 år.

Detaljer om denne Hummel flyverdragt:

 • Vandtæt
 • Åndbar
 • Har reflekser foran og bagpå
 • Hættes kan tages af og på
 • 100% polyester

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Reima flyverdragt – pink flyverdragt til piger

reima-copenhagen-flyverdragtSom nævnt længere oppe i vores flyverdragt test, er vi rigtig begejstret for Reimas kvalitet. Derfor har vi valgt at inddrage endnu en Reima flyverdragt i denne flyverdragt test. Denne gang er det en rigtig lækkert flyverdragt til piger.

Hvis din pige er til farvestrålende farver, er denne flyverdragt muligvis den helt rette model til hende.

Modellen hedder ”Copenhagen” og kendetegnes blandt andet ved den yderst iøjnefaldende pink farve. Det er en rigtig flot model, der får din pige til at skille sig ud og udsende et frisk pust på en grå og kedelig vinterdag.

Flyverdragten er desuden fuldkommen vandtæt og vindtæt.

Hertil er der en integreret siddepude i flyverdragten, der ikke blot gør det mere behageligt at sidde med flyverdragten på, men samtidig tilføjer ekstra slidstyrke i flyverdragten.

Detaljer om denne Reima flyverdragt:

 • Vandtæt
 • Åndbar
 • To lynlåse
 • Har forlommer
 • Reflekser foran og bag på
 • 100% polyester

Reima Copenhagen flyverdragt kan i øvrigt fås i en bred vifte af farver og størrelser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mikk-Line flyverdragt – flyverdragt med stjerner

mikk-line-snowsuit-flyverdragtDen næste flyverdragt i vores flyverdragt test, er endnu en flot flyverdragt fra Mikk-Line. Modellen er lavet i en flot blå farve med et klassisk og enkelt design.

Udover den høje kvalitet er det typisk det slidstærke materiale, der kendetegner flyverdragter fra Mikk-Line.

Ikke nok med at være dejlig varm, besidder denne flyverdragt et hav af gode egenskaber. Flyverdragten er fuldstændig vandtæt og vindtæt. Endvidere har flyverdragten lynlås på sin front, hvilket gør det rigtig nemt at komme ind og ud af dragten.

Blue Nights, som modellen hedder, kommer med reflekser såvel foran som bagpå flyverdragten. Mikk-Line beskriver selv placeringen af reflekserne, som strategisk placeret. Reflekserne sidder blandt andet nederst på begge ben på bagsiden, langs lyslåsen og på venstre arm.

Detaljer om denne Mikk-Line flyverdragt:

 • Vandtæt
 • Åndbar
 • Fodstropper
 • Masser af reflekser
 • Lynlås ved fødderne
 • Hætten kan tages af og på

Blue Nights fra Mikk-Line kan fås i flere størrelser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Wheat flyverdragt – flot og varm flyverdragt til drenge

wheat-moe-flyverdragtDen sidste model vi har valgt at inddrage i vores flyverdragt test er fra danske Wheat. Modellen hedder Moe og er en flyverdragt til drenge.

Vi har at gøre med en utrolig flot flyverdragt i en dyb blå farve.

Moe er designet og skabt til, at kunne klare alle slags hverdagsaktiviteter i kulden. Materialet er 100% nylon og er OEKO-TEX 100 certificeret, hvorfor du kan være sikker på, at flyverdragten ikke indeholder nogen giftige stoffer.

Flyverdragten er ligeledes 100% allergivenlig.

Moe er en dejlig varm flyverdragt, der kommer med en flot pelskrave. Pelskraven er imiteret pels og er aftagelig. Aftageligheden gør det super bekvemmeligt, at tilpasse flyverdragten efter temperaturen på den pågældende dag.

Derudover har Moe reflekser på ærmerne, benene og skuldrene.

Endeligt er denne flyverdragt naturligvis både vindtæt, vandtæt og super åndbar. En kombination af disse 3 egenskaber gør den utrolig ideel i det danske efterårs- og vintervejr.

Detaljer om denne Wheat flyverdragt:

 • Vandtæt
 • Vindtæt
 • Åndbar
 • Har reflekser
 • Aftagelig pelskrave
 • 100% nylon

Denne Wheat flyverdragt kan fås i en række forskellige størrelser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Vær opmærksom på vægten

mikkline-flyverdragtEkstra vægt er ikke en fordel, hvad angår flyverdragter til børn. Vi anbefaler, at du går efter en så let flyverdragt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er alfa omega, at du finder en god balance mellem pris og kvalitet.

En let flyverdragt giver ligeledes dit barn en bedre fleksibilitet, hvilket giver skaber en bedre oplevelse i flyverdragten under udendørs aktiviteter.

Den skal være nem at få på

For det første, må lynlåsen ikke være en hindring for barnet. Den skal ikke sætte begrænsninger i forbindelse med leg, da barnet dermed ikke vil kunne opnå de optimale oplevelser i børnehaven. Vi anbefaler, at du finder en flyverdragt med en lynlås på fronten. Dette vil gøre det nemmere for dit barn eller barnets pædagoger, at ind og ud af flyverdragten.

Jo længere lynlåsen er, jo nemmere er flyverdragten ofte at tage af og på. Dette kan du med fordel have i mente, når du køber en flyverdragt. Vigtigst af alt er, at du er opmærksom på, om flyverdragtens lynlås på nogen måde kan skade dit barn under leg.

Vask inden brug

Når du har købt en flyverdragt, anbefaler vi at du vasker flyverdragten før dit barn tager den i brug.

Skriv navn og adresse i flyverdragten

Vi anbefaler ligeledes, at du skriver navn, adresse og telefonnummer og evt. andre praktiske oplysninger i flyverdragten. En børnehave eller skole har det med, især om vinteren, at flyde med overtøj, paraplyer eller andet, hvorfor flyverdragten nemt kan gå tabt.

Læs også andre test og anmeldelser på nettet

Du kan rundt omkring på nettet finde en del gode guides og tips til valg af flyverdragt til dit barn.

Tænk.dk – Forbrugerrådet Tænk står bag nogle af de absolut mest dybdegående og troværdige test på markedet. Hav dog i mente, at Tænk har en betalingsmur, hvorfor det kræver en betalt bruger at få adgangs til deres tests og analyser.

Hos Tænk er der tages udgangspunkt i alle de kendte mærker, som i øvrigt også indgår i vores flyverdragt test, og du vil hurtigt kunne danne et overblik over, hvilken flyverdragt som er dine penge værd. Derudover viser Tænks tests også, hvilke modeller du skal holde dig fra f.eks. dømt ud fra skadelige stoffer.

Vi er utrolig taknemmelige for, at du har haft tid og lyst til, at læse vores flyverdragt test. Det er vi glade for! Vi håber at vi ses igen på Testmagasinet.

Denne side er anmeldt af: Nikolaj M. Iversen Rating 10/10

 

testserver3.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.

Find mere information

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com