Der er hele tiden flere og flere danskere, der vælger at investere i en vakuumpakker til hjemmet, og det er der selvfølgelig flere gode grunde til.

Det er dog i høj grad fordi folk mener det er meget praktisk at have en vakuumpakker i hjemmet, hvilket det bestemt også er, hvorfor det helt sikkert også er noget, som mange familier vil kunne få gavn af at have i et væld af forskellige situationer.

Det som er den primære fordel ved at købe en vakuumpakker og ved at gøre brug af den er, at man vil få en fantastisk mulighed for at holde sin mad frisk i væsentligt længere tid, end hvis man ikke vælger at pakke sin mad ind i vakuum.

Det er dog ikke det hele, for du får også muligheden for at sikre dig, at der eksempelvis ikke kommer frostskader på dine fødevarer, hvilket i sig selv er en stor fordel og faktisk også grund nok til at investere i en vakuumpakker til hjemmet.

Det er dog slet ikke det hele, for en helt anden fordel, så man bestemt ikke må glemme er, at du eksempelvis vil have mulighed for at bruge den til dine grøntsager, hvilket vil sørge for at de beholder sin sprødhed i længere tid.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Fuldautomatisk vakuummaskine fra Caso.


Caso VC10 vacuum pakkerSmart og fuldautomatisk vakuummaskine fra Caso.

Modellen er VC10 og er en perfekt maskine, til dig der ønsker at fryse overskydende madvarer ned.

VC10 er ideel til grøntsager, fisk, kød, frugter og meget mere. Når du vakuumpakker madvarer som disse, så holder sig friske i op til 8 gange længere.

 

Du kan på den måde, opbevare langt flere madvarer og få en større variation i dit køleskab.

Vakuummaskinen klarer alt det for dig og så er det endda på en super nem og overskuelig måde.

Det er derfor en sikker vinder, i stort set ethvert dansk hjem, især taget dens billige pris i betragtning. Den fuldautomatiske vakuummaskine fra Caso kan desuden bruges til at marinere kød til grillen eller panden.

Vakuummaskinen VC10 måler 35,5 cm x 9 cm x 15 cm og der medfølger desuden 10 poser.

Vægten er på 1,5 kg og effekten er på 110 watt.

LÆS OGSÅ: Stegetermometer test

OBH Supreme vakuumpakker


OBH Supreme vakuum pakkerHer er der – uden tvivl – tale om en både brugervenlig og kraftfuld vakuumpakker, der er blevet lavet i et uhyre stilrent design, som der ikke er mange andre producenter af vakuumpakkere, der kan bryste sig af, for det er ikke just fordi det er en maskine, hvor der er synderligt mange designmæssige muligheder.

Den er desuden også blevet udstyret med en praktisk opbevaring af rulle med posemateriale.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Hvis du bruger denne OBH Supreme-vakuumpakker, så er der mulighed for at holde dine madvarer friske op til mere end 5 gange længere end konventionelle opbevaringsmetoder, men det er faktisk ikke det hele, for den gør det også muligt at beskytte mod eventuelle frostskader på fødevarer.

Slutteligt, så vil du også kunne bruge din OBH Supreme til at marinere både fisk og kød på ganske få minutter, hvilket er en afsindigt smart funktion, som du ikke får med mange andre vakuumpakkere end Supreme fra OBH, hvilket bevidner om, at der er tale om et godt køb.

Supreme fra OBH er desuden skabt med intentionen om, at den skal kunne bruges til at vakuumpakke både tørre og flydende fødevarer, hvorfor det er meget begrænset, hvad du ikke kan bruge denne vakuumpakker fra OBH til.

Hvis du for eksempel har vakuumpakket noget, som du gerne vil lune i en mikroovn eller gerne vil varme op i simrende vand, så behøver du faktisk ikke engang at tage det ud af poserne, for de er skabt til at kunne bruges i både mikroovn og simrende vand.

Det er desuden også en maskine, der er særdeles nem at rengøre, da det ikke er synderligt krævende at rengøre den.

Der medfølger selvfølgelig også en startpakke, så du bare skal købe maskinen og derefter er der mulighed for at komme i gang med maskinen, uden at du skal ud og købe alt muligt andet udstyr o.lign.

Den er fremstillet i stål og sort plastik, hvilket giver den et moderne udtryk.

OBH 7944 Vacuum Sealer i sort


Den næste i vores vakuum pakker test er fra OBH.

OBH er bare et af de største mærker når det gælder køkkenmaskiner eller grej, som giver dig en nemmere tilværelse i køkkenet.

De tænker altid på forbrugerne først, når de udvikler smarte løsninger til køkkenet. Denne OBH 7944 Vacuum Sealer er smukt designet og i en flot sort farve, og så er den yderst effektiv i sit arbejde.

Hvis du også er trær af at smide for gamle madvarer ud alt for hurtigt, så skulle du nok overveje at købe en vakuum maskine fra OBH.

Spar mange penge på madbudgettet

Ved at suge luften ud af poser med madvarer, så kan du både forlænge opbevaringstiden med fem gange så lang tid, i forhold til almindelige pakninger, og så er kvaliteten af vakuumpakket mad, langt bedre end det som ikke er vakuumpakket.

Ved at forlænge holdbarheden, så vil du spare mange penge på madbudgettet, og hvis du tit fryser mad i fryseren, så undgår du at der går frost i for eksempel kødet. Kød som har fået frost eller rim smager ikke nær så godt som kød, der har været vakuumpakket.

Der følger en startpakke med maskinen, og en dansk vejledning, som du bør læse grundigt, inden du tager den i brug.

OBH Nordica Food Sealer Supreme vakuumpakker


OBH Nordica Food Sealer Supreme vakuumpakkerOBH Nordica har lavet en flot designet vakuumpakker, som du har lyst til at have placeret fremme i dit køkken. Den er sølvfarvet i et minimalistisk design.

Samtidig fungerer den bare, hvilket selvfølgelig er ligeså vigtigt, når det kommer til en vakuumpakker.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Når du benytter den, holder du din madvarer friske i op til fem gange så lang tid som normalt. Det er en ret væsentlig forskel, som sker, fordi der ikke kommer noget luft ind til maden, når du først har vakuumpakket det.

Den har en rulle med poser, så den er altid klar til brug. Du kan ikke se poserne, før du bruger den. 

Du kan også bruge den til at marinere mad med, fordi du bare smider det hele ned i samme pose og lade den ligge. Der er ingen regler for, hvad den kan vakuumpakke og det anbefales også, at du bruger den til alt på frost, da du på den måde undgår frostskader i din mad.

Den har en størrelse på 43,5 cm i bredden, 12,8 cm i dybden og 26 cm i højden. Den vejer 2,81 kg. Det sidste har ikke den store betydning, da den alligevel kommer til at stå på dit køkkenbord, da det er en skam at gemme den væk. Hvis du tit laver for meget mad, kommer du også til at benytte den hele tiden.

Den har en spænding på 230V, som gør, at den har masser af power til sit job.

KitchPro-vakuumpakker


foodsaver-vakuumpakker-v2860Du kender det sikkert godt, at når man åbner køleskabet, og skal til at finde noget pålæg til madpakkerne, så ser rullepølsen eller skinken lidt grå ud i kanten.

Det er tæt på sidste anvendelsesdag og du ved ikke lige om du vil bruge det, eller det skal en tur i skraldespanden. Du vælger sikkert at smide det ud, for chancer har man ikke lyst til at tage.

Med en vakuumpakker fra KitchPro, kan du undgå dette spild af god og dyr mad.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bedre og friskere mad

KitchPro-vakuumpakker er en af markedets bedste vakuumpakkere, og KitchPro er kendt for deres mange smarte køkkenløsninger, som gør livet lettere for mange mennesker.

Denne model pakker lynhurtigt mad i lufttætte poser, så maden eller grøntsagerne kan holde sig i længere tid. Du får fem genanvendelige poser, så du hurtigt kan komme i gang med lufttæt pakning af dine madvarer.

Køleskabsmad kan i lufttætte poser holde sig i op til fem gange så lang tid som almindelige pakninger.

Super hurtig

Maskinen er fremstillet i ABS-plast og skal bruge 6 AA-batterier, der ikke medfølger. Cirka 15 sekunder tager det at suge luften ud af en pose.

Smart, hurtigt og så tjener den sig hurtigt ind igen, ved mindre madspild, og langt mere lækre madvarer. Brugervejledning på dansk er med i pakken.

LÆS OGSÅ: Mandolinjern test

Caso VC200 vakuum pakker


Caso-VC200-vakuum-pakkerDenne flotte og fuldautomatiske vakuum maskine fra Caso, går du aldrig galt i byen med. Caso er meget kendt for deres mange smarte køkkenredskaber eller hjælpemidler, som er med til at gøre livet lidt lettere for køkkenfolket.

Når du vakuumpakker din mad enten til køleskabet eller til fryseren, så kan du godt regne med, at du får langt bedre madkvalitet i hverdagen. Udover kvaliteten, så opnår du også fem gange længere holdbarhed på dine madvarer, hvis du suger luften ud af poserne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Det kan give store besparelser på dit budget, når du ikke skal kassere madvarer så tit som du nok gør i dag.

Nem at betjene

Med Caso VC200 vakuum pakker så får du en af den mest effektive maskine på markedet, som både gør arbejdet nemt og behageligt for dig, og så er den meget hurtig til at lave vakuum i poserne.

På denne model, er der monteret en kniv, så det er nemt at skære poserne til lige den længde du ønsker.

Super smart og utroligt nemt. Maskinen kan let adskilles, så den bliver meget nem at rengøre, og den leveres med ti poser, en brugervejledning. Den vejer 2,3 kilo.

FoodSaver vakuumpakker – V2860


foodsaver-vakuumpakker-v2860Denne Vakuumpakker fra FoodSaver er ikke til at komme udenom, når det handler om en af markedets bedste af slagsen.

Den er kåret som bedst i test af TÆNK i oktober 2016, og det er uden grund. Ordet foodsaver siger det hele. Når du bruger en vakuumpakker som denne, så er der mange skønne fordele.

For det første kan du nu få dine madvarer til at holde meget længere i køleskabet, når du vakuumpakker det, i stedet for den helt almindelig pakning, som varerne kommer med fra butikken.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Luften i pakningerne gør at maden hurtigt bliver nedbrudt, og dermed for gammelt eller for ulækkert at spise.

Forlæng holdbarheden

Smider du tit mad ud, så kan du undgå det ved at investere i denne model, og så forlænge dine madvarers holdbarhed i op til fem gange længere tid.

Dermed kan du spare rigtig mange penge, og så kan du forbedre madens kvalitet betydeligt. Det gælder både for mad som ryger i køleskabet, men også for det som du fryser ned.

Modellen her – som har indbygget kniv til at skære poserne, leveres med en vakuumrulle og ti vakuumposer, som er lige til at bruge. Læs den medfølgende brugervejledning grundigt, så du får mest ud af din nye vakuumpakker fra FoodSaver.

Denne model har fået en lav karakter på 4,5 ud af 10 fra 59 brugere på den , så måske er brugerne ikke helt enige med eksperterne i denne omgang.

 

Gastroback Vacuum basic plus


Gastroback-Vacuum-basic-plusMed det utroligt flotte design og dens hurtighed, så er Gastrobacks Vakuum maskine en af de bedste på markedet.

Den er bedømt som bedste køb hos TÆNK, og det skyldes helt sikkert den gode og stabile ydeevne, at den ikke fylder ret meget, og den tåler at stå fremme i køkkenet, med dens flotte design.

Når du forsegler dine madvarer i lufttætte poser, så opnår du en holdbarhed på op til fem gange længere tid, end i helt almindelige pakninger, når det gælder køleskabsmad.

Bedre madkavalitet

Fryser du ofte mad ned i poser med luft i, så går der næsten altid rim i maden, og det forringer maden, kødets eller grøntsagernes kvalitet. Et par gode bøffer skal pakkes i lufttæt pose, så du får den bedste smagsoplevelse, når du skal bruge det.

Maskinen her har indbygget kniv til at skære poserne i den passende længde. Posebredde 30 centimeter, bruger 220 volt strøm, og den vejer kun 1,6 kilo. Vejledning medfølger naturligvis.

Skal du gøre livet lidt lettere og bedre i forhold til bedre madkvalitet og i forhold til at spare penge på husholdningsbudgettet, så er det denne model du skal vælge.

LÆS OGSÅ: Emhætte test

Hvilken vakuumpakker skal jeg vælge?

Hvis det er første gang, du skal ud og købe en vakuumpakker, som du kan bruge derhjemme, så kan det godt være en kende vanskeligt at finde ud af, hvilken model, der er den bedste for dig og din familie.

Du har med stor sandsynlighed ikke rigtigt nogen viden om, hvordan du vælger den rigtige vakuumpakker og hvad det helt præcist er, som du skal have fokus på, og samtidig findes der også en række vakuumpakkere, som du kan bruge til at marinere dit kød og fisk i forbindelse med at du vakuumpakker, hvilket er rigtig smart, for så er det klart til, når det skal på grillen eller på panden.

Derfor har vi lavet denne vakuumpakker test, så du hurtigt kan få et overblik over de bedste modeller på markedet, uden at du skal besøge mange forskellige sider først.

Der er mange gode grunde til at købe en vakuumpakker – det skal der ikke være nogen tvivl om. Det er dog ikke sikkert, at du ved, hvordan du finder frem til den mest passende vakuumpakker for dit vedkommende, men det kan nedenstående hjælpe med.

Der findes nemlig en række forskellige kriterier, som du kan holde øje med, når du går på jagt efter din kommende vakuumpakker. Det er blandt andet en rigtig god idé, at du sikrer dig, at den kan vakuumpakke alle de ting, som du har intentioner om at bruge din vakuumpakker til, for ellers har du åbenlyst ikke købt den rette model.

Endvidere, så skal du også sørge for at vælge en model, der er relativt kompakt, da det kan gøre det meget nemmere at finde plads til den i køkkenet, som i mange danske boliger allerede er spækket med et væld af andre former for køkkenprodukter.

Du skal selvfølgelig også sørge for at vælge en model, der kan yde omkring 120 Watt, så du er sikker på at den kan vakuumpakke alle de ting, som du nu engang har intentioner om at bruge din maskine til – nogle ting kræver selvfølgelig en større kraft end andre.

Ydermere, så er det også en rigtig god idé, at du vælger en maskine, der er nem at rengøre, så du ikke skal bøvle og bruge en masse tid på at rengøre en maskine, der egentlig ikke engang er synderligt stor.

Er du i øvrigt klar over, at hvis du skal bruge en sous vide stav, så kræver det at du først har vakuum pakket dine råvarer. En sous vide stav sørger for, at dine råvarer bliver tilberedt ved den samme temperatur konstant, i stedet for kraftig varme uden på, som trænger langsomt ind.

Her kan du se en video fra Timm Vladimirs køkken, hvor han først viser dig hvordan du bruger en vakuumpakker, og bagefter taler om de ting man kan bruge den til

 

Der er faktisk muligt at vakuumpakke uden en maskine også, det kan du læse mere om i denne artikel fra Idenyt.dk. Nedenfor kan du se en video der viser hvordan man gør det.

Denne side er anmeldt af: Mads S. Toft Rating 10/10

 

testserver3.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.

Find mere information

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com