Det skal selvfølgelig være sjovt og nemt at lave mad, men det skal ikke være nogen hemmelighed at danskerne har for travlt og derfor har svært ved at give sig god tid til at lave mad.

Tænk hvis der fandtes en eller anden form for maskine, der kunne løse problemet med, at det er alt for tidskrævende og generelt også meget omfattende at skulle lave mad?

Sandheden er faktisk, at der heldigvis findes en sådan maskine og den er helt igennem fantastisk. Denne maskine kan nemlig bruges til at løse mange af problemerne med, at det er for tidskrævende og omfattende at lave mad, og derfor vil den også være med til at gøre det meget nemmere at lave mad.

Denne maskine er selvfølgelig en foodprocessor og dens funktioner ligger lidt i navnet, da der er tale om en maskine, der kan lave mad – og den kan oven i købet gøre det både nemt og hurtigt.

Det betyder også, at du vil kunne genfinde glæden ved at lave mad, hvis du vælger at investere i en foodprocessor, for pludselig bliver det hele meget nemmere og man får derfor også et langt større overskud til at lave ting, som udfordrer dig selv lidt mere.

Derfor skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at pengene til en foodprocessor er rigtig godt givet ud, da det kun vil give dig et større overskud til at lave mad og du dermed igen vil kunne finde det morsomt at lave mad til både dig selv og den resterende familie.

LÆS OGSÅ: Blender test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

KitchenAid 1335EER foodprocessor


KitchenAid 1335EERHer er der tale om en meget unik foodprocessor fra KitchenAid, der kommer med en justerbar snittekontrol. Det betyder desuden også, at du får muligheden for at kunne justere på tykkelsen fra tynd til tykt, uden at du skal til at afmontere kniven, hvilket er tilfældet med mange andre foodprocessorer.

Når snittepladen først er blevet monteret, så skal du blot indstille snittekontrollen til den ønskede snittetykkelse – andet er der faktisk ikke krævet, og derfor behøver du slet ikke at skulle tage låget af eller endda overhovedet at slukke for din foodprocessor.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Det er muligt at indstille den justerbare snitteplade fra 1 mm. til 6 mm.

Modellen er desuden også blevet udstyret med en skridsikker base, såvel som et ergonomisk designet håndtag.

KitchenAid 1335EER er desuden også blevet udstyret med et ekstra bredt 3-i-1-indføringsrør, der hjælper med at få plads til større mængder mad på både horisontal og vertikal vis.

Den bliver leveret med 2 skåle, der har en størrelse på henholdsvis 3,1 liter og 950 ml. samt en praktisk kasse til opbevaring og beskyttelse af både knive, plader og tilbehør.

Som enhver anden foodprocessor, så kommer den naturligvis også med en række optimerede snittehastigheder: Speed 1 til bløde og skrøbelige opgaver, Speed 2 til hårdere og sejere opgaver såvel som Puls til valgfrit interval.

Den kan bryste sig af en højde, der lyder på 41,5 cm., en bredde, der lyder på 28 cm. såvel som en dybde, der lyder på 22,7 cm.

 

LÆS OGSÅ: Espressomaskine test

Braun FP5150 Black Foodprocessor


Braun FP5150 Black FoodprocessorDette er en virkelig effektiv foodprocessor, som kan alt det, som du skal bruge i køkkenet. Den har 11 hastigheder, som du kan vælge i mellem.

På den måde er det let for dig at bruge den, uanset om du skal blende, hakke, ælte eller purere maden. Den kan det hele og med en skål med en kapacitet på 2 liter, kan du lave relativt store portioner med den.

Selvom den har 11 hastigheder, er det ikke sådan, at du selv skal finde ud af, hvad der virker. For den kommer med det, som hedder variabel hastighed, så du starter på et niveau og så kører du bare, til du rammer det helt rigtige niveau. På den måde bliver det umuligt ikke altid at lave perfekt mad med Braun FP5150 Black Foodprocessor.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Mange vælger denne foodprocessor, da den kan erstatte næsten alle deres behov, da de også kan bruge den som blender. Så i stedet for at du skal have en masse forskellige maskiner, kan du nøjes med denne for en foodprocessor.

Braun FP5150 Black Foodprocessor er et rigtigt godt valg, hvis du arbejder meget i dit køkken. Med sine 1000W kan du bruge den til stort set alt. Det kan være til at rive grøntsager eller ælte dej. Du skal dog være OBS på, at når du ælter dej, så kan den kun indeholde 1,5 kg dej.

Den har også en såkaldt puls funktion, som du kan benytte, hvis noget sidder fast.

KitchenAid 1644EAC foodprocessor


KitchenAid 1644EACKitchenAid 1644EAC er en unik Artisan-foodprocessor, der er fremstillet af KitchenAid og i støbt aluminium. Der er tale om en foodprocessor med induktionsmotor, som har hele 10 års garanti på motoren.

Den er også blevet udstyret med en eksternt justerbar snittekontrol, hvilket giver dig muligheden for at justere tykkelsen fra tynd til tykt, uden at du skal bruge tid på at afmontere kniven, hvilket også godt kan blive meget besværligt.

Når du først har fået monteret snittepladen, så kan du blot indstille snittekontrollen til den ønskede snittetykkelse, hvorfor du hverken behøver at tage låget af eller begynde at slukke for foodprocessoren for at gøre det.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Den kommer desuden med en motor, der kan bryste sig af hele 650 Watt, hvorfor du ikke skal være i tvivl om, hvorvidt den er kraftfuld og effektiv, for det er den bestemt.

Til denne foodprocessor medfølger der også 3 skåle og et praktisk kit, der kan bruges til udskæring af tern, som gør det muligt at få perfekte tern af blandt andet friske grøntsager, frugt og ost, som du kan bruge i din salat el.lign.

Du kan desuden vælge mellem to forskellige omdrejningshastigheder, når du køber dig en KitchenAid 1644EAC. På Speed 1 lyder omdrejningshastigheden på 700, mens den på Speed 2 lyder på 1600.

Den er støbt i aluminium og bliver leveret i mange forskellige farver.

Dens mål lyder som følgende: 45,7 cm. x 30,4 cm. x 24,8 cm.

Magimix CS 5200 XL jubilæum foodprocessor


magimix-cs-5200-xl-jubilaeum-foodprocessorMegamix er et af de mest anerkendte mærker inden for køkkenbranchen – både mht. effektivitet, råstyrke og holdbarhed. Med en induktionsmotor på 1100 watt, klarer Magimix CS 5200 XL alle opgaver du byder den med lethed.

Der medfølger tre skåle i PBS-fri plast på hhv. 1,2, 2,6 og 3,7 liter. Perfekt til at lave små og store portioner af alt lige fra pesto og salsa til bolledej. XL tragten med låg gør det let at tilsætte ingredienser, mens maskinen er i brug.

Foodprocessoren kommer med to multifunktionsknive, blender mixring, æltekniv, æggehvidepisker, fire 2 og 4 mm snitte-rivejern, spatel. Med disse dele kan foodprocessoren hakke, snitte og blende frugt, grønt, nødder, ost, kød osv. Piskeren kan fx bruges til at piske æg eller fløde til skum. Alle løsdelene kan opbevares i den medfølgende opbevaringsbox.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Ud over standardudstyret til foodprocessoren, medfølger der også en citruspresser, så du kan lave lækker, friskpresset juice til morgenmaden.

Savner du inspiration til at få foodprocessoren eller citruspresseren brugt, kan du evt. tage et kig i den medfølgende instruktionsbog, hvor der også gemmer sig et par lækre opskrifter.

Magimix CS 5200 XL har en særlige sikkerhedsfunktion, der sikrer at maskinen ikke kan startes med mindre at den er samlet korrekt.

Hvorfor skal jeg købe en foodprocessor?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en foodprocessor kan spare dig for en masse tid og besvær i køkkenet. Det er tid, som du dermed vil kunne bruge på andre ting, som du meget hellere vil bruge din tid på eller som måske endda er nødvendigt du bruger din tid på, hvilket eksempelvis enten kunne være tid med familien eller arbejdet.

Foodprocessoren kom til verden med den vision, at de skulle kunne bruges til så meget som muligt, hvorfor pointen var, at der skulle samles så mange køkkenmaskiner i én enkelt maskine som overhovedet muligt.

Det lykkedes rigtig godt og i dag er der et bredt spektrum af producenter, der beskæftiger sig med fremstilling af foodprocessorer, hvilket de gør med god grund, da det er et stort marked, eftersom flere og flere får øjnene op for de mange muligheder, der ligger i en foodprocessor.

I dag er der nok mange mennesker, der synes det var og er en rigtig god idé, for en foodprocessor vil ikke blot spare dig for en masse unødig pladsfyld til flere forskellige køkkenmaskiner, men samtidig spare dig også for en masse penge, da du kun skal købe én maskine og ikke flere forskellige og dertil, så vil den også kunne spare dig for en masse tid, da den ganske enkelt kan alt.

Hvis du allerede har en masse køkkenmaskiner, så har du faktisk mulighed for at sælge eller på anden vis skille dig af med mange af dem og i stedet erstatte dem med én enkelt foodprocessor.

Der er vidst ikke nogen, der er i tvivl om, hvorvidt det er smart eller ej, for det er bestemt uhyre smart og giver en fantastisk plads i køkkenet, hvorfor der også vil komme til at se langt mere rent ud og samtidig vil dit køkken også komme til at virke større, hvis det blot er en én maskine, der står på køkkenbordet i stedet for tre til fire forskellige maskiner.

 

LÆS OGSÅ: Stavblender test

Der findes et stort udvalg af foodprocessorer, så vælg med omhu

Der er ikke nogen tvivl om, at foodprocessoren er gået hen og er blevet en uhyre populær maskine og udvalget er ligeledes også særdeles stort, hvorfor du med garanti også kan finde en model, der passer til lige netop dine behov og samtidig også stemmer overens med dit budget.

Endvidere, så er det store udvalg af forskellige foodprocessorer naturligvis også med til at sikre, at de forskellige producenter bliver presset på prisparameteret, men uanset hvad, så kan du dog være helt sikker på, at en foodprocessor er en god investering, som man med garanti vil blive glad for på såvel kort som lang sigt.

Hvis du køber en god foodprocessor, så kan den holde i mange år og den kan desuden også spare dig for en masse tid og penge, mens den også vil kunne frigøre en masse plads i køkkenet.

Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en rigtig god idé at investere i en foodprocessor, da den kan spare dig for en del tid i køkkenet, hvilket giver dig bedre tid til andre ting, som du hellere vil, hvilket både kan være at tilbringe mere tid med din familie eller tage en time ekstra på kontoret.

Ydermere, så er en foodprocessor også kendt for at kunne erstatte mange af de køkkenmaskiner, som man normalvis har i et køkken, hvorfor du i stedet bare vil have én enkel maskine stående på køkkenbordet i stedet for tre til fire forskellige.

Det er dog vigtigt, at du sørger for at gå efter en foodprocessor, der passer til de behov du og din familie har, men samtidig skal du også sikre dig, at du stiller nogle realistiske krav sammenlignet med det budget, du har sat.

Det er meget vigtigt, at du sørger for at vælge din kommende foodprocessor med største omhu og med særligt fokus på dine forskellige behov og krav, da du med stor sandsynlighed ender med at fortryde dit køb, hvis du køber en maskine, der enten ikke lever op til dine krav eller en maskine, som faktisk kan langt mere end hvad du kræver.

Læs derfor vores foodprocessor test grundigt, og beslut dig så derefter for hvilken foodprocessor du mener lever bedst op til dine krav og behov.

Vælg en foodprocessor med de funktioner, som du skal bruge

De er meget almindeligt at stort set alle foodprocessorer kan blende, hakke og snitte. Det er – uden tvivl – de mest populære og brugte funktioner i køkkenet og derfor vil de fleste også kunne få dækket sine behov af en foodprocessor, der kan blende, hakke og snitte.

Det betyder, at man eksempelvis kan bruge sin foodprocessor til at gulerødder og hvidkål til coleslaw eller til at skære kartoflerne ud i tynde skiver, som du kan bruge til flødekartofler.

Der er dog også mange modeller, der er blevet udstyret med forskellige indsatser til både rivning, snitning og lignende, hvilket giver dig muligheden for at bestemme, hvor groft eller hvor fint du ønsker at din mad skal være. Du kan derfor bare sætte din foodprocessor til at stå og lave maden for dig, og imens kan du finde noget andet at bruge din tid på.

Der er dog nogle udviklere og producenter, der har valgt at tage skridtet videre og derfor kan tilbyde dig en foodprocessor, der kan mere end, hvad der bliver nævnt ovenfor.

Der findes nemlig også op til flere foodprocessorer, der både kan ælte, piske og presse dine ingredienser efter eget valg og behov, hvilket betyder, at det er endnu mindre, du selv skal lave. Det er dog vigtigt at understrege, at hvis du ikke har behov for disse funktioner, så er der ikke nogen grund til at betale for dem, da du sagtens vil kunne nøjes med en almindelig foodprocessor.

Dog vil du hurtigt kunne få brug for sådanne funktioner, hvilket du eksempelvis vil kunne i forbindelse med bagning el.lign. Du skal samtidig også tænke på, at des flere funktioner din foodprocessor, des flere roller kan den udfylde og det betyder også, at du skal have færre maskiner stående på køkkenbordet.

Denne side er anmeldt af: Albert J. Jacobsen 10/10

testserver3.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.

Find mere information

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com