Rigtig mange, især unge mennesker, lider af problemer med bumser, og det hører næsten ungdommen til, men hvordan undgår man disse bumser og hvilke produkter kan anbefales til at bekæmpe bumser?

I denne artikel giver vi dig alle svarene, læs hele artiklen og hvis du har spørgsmål, så stil dem i en kommentar, vi gør vores bedste for at hjælpe dig på rette vej.

Vi starter med at kigge på nærmere på produkter der kan bruges i kampen mod uren hud, derefter giver vi dig nogle gode råd til hvordan du undgår bumser.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Bio-Active Gentle Cleansing Milk

 

Bio-Active Gentle Cleansing MilkEr du – og din hud – ved at være godt træt af at blive afrenset i stærke, spritholdige væsker dag ud og dag ind, så er Bio-Active rensemælk måske noget for dig.

Blid mod huden

Bio-Active er rig på naturlige økologiske planteekstrakter fra bl.a. multebær, ginseng, røllike, sojabønner og sheasmør, hvormed den blidt, men effektivt, kan bruges til at fjerne både make-up og rense huden for diverse urenheder.

Rensemælken virker ikke bare rensende, men beskytter også huden mod frie radikaler, opfrisker, blødgører og afstresser, samt tilfører i nogen omfang fugt til cellerne.

Anvend Bio-Active rensemælk både morgen og aften i ansigtet og på halsen inden du påfører dig dag- eller natcreme, så har du skabt et godt grundlag for en smuk og velplejet hud. Påfør den med en vatrondel i bløde, cirkulerende bevægelser.

SE OGSÅ: Ansigtscreme til mænd

1. Undgå at stresse!

Dette er en af de mange grunde til, at flere og flere får bumser. Det er ikke mange, som er opmærksomme på, at stress faktisk er en af de store kilder til bumser. Dét at man ikke har det godt med sig selv (også kaldet stress nu om dage), betyder ofte, at man får flere bumser.

Så hvis du vil undgå denne trælse form for hudproblem, så sig til din chef, at du er stresset, og at du bliver nødt til, at tage en slapper den næste tid.

Det er vigtigt, at reagere hurtigt, når man oplever at man begynder at få travlt, og ikke når det man skal, så man undgår at få stress. Både fordi stress er en yderst træls ting, men også for, at mindske antallet af bumser man får.

2. Krads ikke i din hud

Hvis du oplever at din hud klør, så krads endelig ikke i den. Tag eventuelt en klud af en eller anden art, og klø med den på huden.

På den måde undgår du at dine negle kradser for hårdt på huden. Hvis du ikke har en klud ved hånden, så vend hovedet, og klø så godt som muligt med din skulder. Der findes også produkter, som kan hjælpe mod kløen på både krop og i hovedet.

3. Vask dit ansigt ofte

Det er vigtigt, at du er så ren som muligt. Bumser kan ikke lide lange dejlige bade, og de bryder sig heller ikke om hudvenlig sæbe med pH omkring 6,5.

Så hvis du har en sådan sæbe, så vask dit ansigt 2 gange om dagen med sæben, og sørg ellers for, at gå i bad så ofte som muligt. Mindst én gang om dagen.

4. Motioner, drik og spis varieret

Dette tip er en god idé at følge, hvis man har bumser. Generelt lever mange mennesker efter dette tip, og det er ikke uden grund.

Bare det, at millioner af mennesker dagligt følger rådet gør, at du burde overveje det. Motioner, drik og spis varieret er nøglen til en sund krop, til at undgå bumser og til en mere energifyldt hverdag med mere overskud og nøglen til et gladere menneske.

LÆS OGSÅ: Skridttæller test

Hvis du virkelig vil af med bumser, og forebygge at de indtager din hud, så løb et par gange om ugen, drik en masse vand om sommeren, og hold generelt dine væskedepoter i kroppen godt fyldte, og spis en god og varieret kost.

Spis ikke det samme til morgenmad alle ugens dage, og spis ikke usundt.

Slik er noget af det værste mod bumser. At spise slik svarer til, at sætte et skilt op på din hud, hvor der står ”bumser søges”. Undgå slik, sodavand, chokoladekiks. Spis mere kød og grønt, drik mere vand, måske blandet med lidt juice for at variere det lidt, men hold dig generelt sund, så du undgår alt for mange bumser.

Det er trods alt en god livsstil, uanset om du har bumser eller ej.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne side er anmeldt af: Johan A. Carlsen 10/10

testserver3.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.

Find mere information

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com